Ingyenes online előkészítő

Kedves nyolcadikos felvételizők!

Iskolánk ingyenes, interneten keresztüli (online) felvételi előkészítőt hirdet minden végzős általános iskolai tanulónak, aki január második felében központi felvételit fog írni. A felvételi előkészítőn való részvételnek nem feltétele az iskolánkba való jelentkezés.
Az előkészítő keretében minden héten egy-egy feladatsort kínálunk megoldásra felváltva magyar nyelv, illetve matematika tárgyakból. Az értékelés folyamán a rendszer nem csak javít, hanem felhívja a figyelmet az elkövetett hibákra és magyarázza a helyes megoldásokat. Az ingyenes internetes távoktató felvételi előkészítő 10 hetes, tehát 5 magyar nyelv, illetve 5 matematika feladatsort tartalmaz.

Az ingyenes online (internetes) felvételi előkészítőre a történő jelentkezés első lépése, hogy írj nekünk egy e-mailt a szentistvan1095@gmail.com címünkre, melynek tárgyába írd be: “jelentkezés előkészítőre”, a levélben add meg neved és egy általad kigondolt felhasználói nevet. Mi elvégezzük helyetted a regisztrációt, és e-mailben értesítünk a további teendőkről.

az első feladatsor kiadása: 2019. november 5. kedd
az utolsó feladatsor kiadása: 2020. január 7. kedd
a feladatsorok megoldásának (“beadásának”) végső dátuma: 2020. január 19. vasárnap

Sikeres munkát kívánnak:
a szervezők

Menü