Kedves leendő kilencedikesek, kedves szülők!

Szeretettel köszöntelek benneteket, köszöntöm Önöket a BGSZC Szent István Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma igazgatója vagyok, Harmath Zsolt.

Lassan megszokottá válik, hogy az online térben tartsuk a kapcsolatot diákjainkkal, szülőkkel, a kollégákkal, de tudom, a személyes találkozásokat semmi sem helyettesíti, remélem szeptemberben már így is megismerkedhetünk. Örülök, hogy a mi iskolánkat választottátok, és pár hónap múlva megkezdhetitek tanulmányaitokat a több mint 120 éves iskolánkban. A kezdés, indulás megkönnyítése érdekében szeretnék néhány fontos információt megosztani veletek, Önökkel, a beiratkozáshoz, az osztályfőnökökkel való kapcsolat felvételéhez.

Az alábbiakban látható, ki, melyik osztályba fog járni:

Kilencedik osztályosok
( Ctrl + F billentyű lenyomásával lehet a tanulói azonosító számra keresni )

 

Amennyiben a diákok szeretnék, bejelölhetik a leendő osztályfőnökeiket ismerősnek, akik ezt követően be tudják őket osztálycsoportba tenni.

A beiratkozás tervezett időpontja 2020. június 24., ami változhat. Amennyiben a jelenlegi helyzet fennáll, akkor ezt június 22. és június 26. között osztályonként szervezzük meg. Kérem, folyamatosan figyeljék az iskolánk honlapját, mert ott tesszük majd közzé a végleges időpontot.

A tervek szerint az angol nyelvet tanulók számára már korábban meghirdetett szintfelmérés is a beiratkozás napján lesz.

Abban az esetben, ha szervezhetünk, szervezünk nyári tábort illetve gólyatábort, akkor ennek időpontjáról, helyszínéről az iskolánk honlapján és az osztályfőnököktől szerezhető majd pontos információ.

Iskolánk tanárai és a magam nevében is kívánok tartalmas, szép nyári szünetet, és izgalmakkal teli, de nyugodt iskolakezdést szeptemberben.

 

Budapest; 2020. 05. 20.

Üdvözlettel:
Harmath Zsolt
igazgató

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.

Menü