Gyerekeknek:

Sziasztok!

 

Biztosan sokan találkoztatok már a Microsoft „Ne maradj le!” plakátjaival a suliban.

Az akció lényege, hogy az Office365 legújabb, jogtiszta verzióját most minden tanuló ingyenesen letöltheti, vagyis teljesen legálisan juthattok hozzá a Word, a PowerPoint és az Excel legfrissebb verzióját is tartalmazó csomaghoz.

Pár kattintás kell csak hozzá és a diákigazolványról az oktatási azonosító, és már indulhat is a letöltés a következő honlapról: www.o365.educatio.hu

Ráadásul most 5 számítógépre és további 5 mobil eszközre is telepíthetitek, vagyis az otthon elkezdett házit a nagyszülőknél lévő gépen is ott folytathatjátok, ahol abbahagytátok.

Kattintsatok Ti is, hogy ne maradjatok le!

 

Üdvözlettel: a Microsoft csapata

Szülőknek:

Kedves Szülők!

 

Gyermekeink előrejutásában ma már megkerülhetetlen az irodai számítógépes programok megfelelő szintű ismerete: az informatikai jártasság segíti a felkészülésüket, jobb jegyeket szerezhetnek, és alapvető támogatást és magabiztosságot nyerhetnek a tanulmányaikhoz.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Microsoft együttműködésével, a Tisztaszoftver Program keretein belül egyedülálló lehetőség nyílt meg Önök előtt. Most minden iskolás gyerek ingyen töltheti le a legelterjedtebb irodai programcsomag, az Office legújabb, jogtiszta verzióját.

Az Office 365 Pro Plus csomag tartalmazza minden olyan program (Word, Excel PowerPoint) legfrissebb verzióját, amelyekről az informatika órákon tanulnak, és amiket nap mint nap használnak is a házi feladatokhoz és beadandókhoz.

 

Az Office 365 Pro Plus verzióját most minden tanuló néhány kattintással akár 5 számítógépre és további 5 mobileszközre is díjmentesen telepítheti. Eszerint a legfrissebb, jogtiszta Office akár az összes otthoni gépre feltelepíthető. Nincs más teendő, mint regisztrálni az alábbi linken az oktatási azonosító megadásával: www.o365.educatio.hu

Kérlek, fontolják meg a lehetőséget, és beszéljenek róla otthon a gyerekekkel, illetve az informatika tanárokkal.

További információ: www.o365.educatio.hu, www.tisztaszoftver.hu.

 

Üdvözlettel: Nagyné Lakatos Eszter igazgatóhelyettes

 

Menü