Ingyenes online előkészítő

Kedves nyolcadikos felvételizők!

Iskolánk ingyenes, interneten keresztüli (online) felvételi előkészítőt hirdet minden végzős általános iskolai tanulónak, aki január második felében központi felvételit fog írni. A felvételi előkészítőn való részvételnek nem feltétele az iskolánkba való jelentkezés.
Az előkészítő keretében minden héten egy-egy feladatsort kínálunk megoldásra felváltva magyar nyelv, illetve matematika tárgyakból. Az értékelés folyamán a rendszer nem csak javít, hanem felhívja a figyelmet az elkövetett hibákra és magyarázza a helyes megoldásokat. Az ingyenes internetes távoktató felvételi előkészítő 10 hetes, tehát 5 magyar nyelv, illetve 5 matematika feladatsort tartalmaz.

Az ingyenes online (internetes) felvételi előkészítőre a történő jelentkezés első lépése, hogy írj nekünk egy e-mailt a szentistvan1095@gmail.com címünkre, melynek tárgyába írd be: “jelentkezés előkészítőre”, a levélben add meg neved és egy általad kigondolt felhasználói nevet. Mi elvégezzük helyetted a regisztrációt, és e-mailben értesítünk a további teendőkről.

Kedves Jelentkezők!
Sajnos, előre nem látható okokból az előkészítő (moodle) weboldala nem működik, helyreállítása folyamatban van.
Az elmaradt alkalmak be lesznek pótolva.
Szíves türelmüket kérjük!
az első feladatsor kiadása: 2020. október 5. hétfő
az utolsó feladatsor kiadása: 2020. december 7. hétfő
a feladatsorok megoldásának (“beadásának”) végső dátuma: 2020. december 31. csütörtök

Sikeres munkát kívánnak:
a szervezők

Menü