9.a Torma Erzsébet

Torma Erzsébet angol nyelv-tanár vagyok. Az elmúlt évek során több sportosztály osztályfőnöke voltam. Az a tapasztalatom, hogy a sportolók mindig jó közösséget alkotnak. Céljaik elérése érdekében képesek kitartóan küzdeni, akár a sport, akár a tanulás terén. Hiszem, hogy ebben a folyamatban segíteni, támogatni tudom diákjaimat. Bízom benne, hogy a sport és a tanulás mellett lesz lehetőség minél több közös program szervezésére, ami emlékezetessé teszi a Szent István-os éveket. 9.a osztály, várlak Benneteket sok szeretettel!

9.b Horváth Tamás

Horváth Tamás vagyok, földrajz és történelem szakos tanár, 21 éve tanítok az iskolában.  Az elmúlt években öt osztálynak voltam osztályfőnöke. A tapasztalataimmal szeretném segíteni az átállást az általános iskolából a középiskolába, és támogatni az eredményes, tartalmas középiskolai éveket. A sok-sok Szent István-os év alatt megírtam iskolánk történetét, híres és fontos emberek nyomdokain tudom elkalauzolni leendő diákjaimat. Fontosnak tartom a szülőkkel való kapcsolattartást, hiszen sikereket közös munkával érhetünk el. Szeretek túrázni, legkedvesebb tájam a Tapolcai-medence bazaltsapkás tanúhegyeivel.

9.c Pécsi Anita

Pécsi Anita vagyok, a BGSZC Szent István Technikum és Kollégium angol szakos tanára. Az ország egyik legszebb városában, Pécsett érettségiztem egy közgazdasági szakközépiskolában, majd itt szereztem diplomát is a Bölcsészettudományi Karon. Ezt követően többféle iskolatípusban dolgoztam, magyar és angol tantárgyakat tanítottam. Emellett osztályfőnök is voltam, versenyeket, szabadidős programokat, iskolai ünnepélyeket szerveztem. A ’Szent Istvánban’ 2020-tól kaptam munkát, ahol magas szintű szakmai munka folyik, odafigyelő, elkötelezett pedagógusokkal dolgozhatom együtt, és nagyon jól érzem magam mind a kollegákkal, mind a diákokkal. Örülök, hogy a következő tanévtől osztályfőnök lehetek, szeretnék leendő osztályomnak minél több segítséget nyújtani, hogy céljaikat elérhessék.

 

9.ny  Nagy Enikő

1998 óta tanítok. Magyar-történelem szakosként az érettségire történő felkészítés mellett szeretem a diákoknak megmutatni, hogy a régebbi korok embereit hasonló problémák foglalkoztatták, és ugyanolyan érzéseik voltak, mint a 21. században élőknek. A tanításban szeretek új módszereket, feladattípusokat kipróbálni. Szabadidőmben olvasok, kirándulok a családommal, és különböző kreatív kézműves technikákkal ismerkedem. Osztályfőnökként 2004-ben ballagtattam az első osztályomat. Leendő osztályfőnökként igyekszem segíteni a 9.-eseket abban, hogy az általános iskola és a technikum közötti átmenet minél könnyebb legyen, szívesen járjanak iskolánkba.

9.e Papp Ildikó

Magyar nyelv és irodalom szakos tanárként dolgozom már 20 éve a „Szent István-ban”, aminek a nevében talán csak ez a két szó nem változott meg ennyi év alatt. A tanítás mellett még fejlesztőpedagógusként is próbálom támogatni az arra rászoruló diákokat. Osztályfőnök is többször voltam már sport-, közgazdasági és nyelvi előkészítős osztályokban egyaránt. Az osztályfőnök titulust, bár ez használatos iskolánkban, nem gondolom megfelelőnek, inkább segítőnek, mentornak, patrónusnak nevezném magam helyette, mivel legfontosabb számomra, hogy átsegítsem a gyerekeket a kamaszkor nehézségein, mindenki érezze jól magát az iskolában, kötődjön ide, az itt töltendő 5 év alatt meghatározó élményeket szerezzen, és kihozza magából a legjobbakat.

„Senkinek sem kötelessége, hogy nagy ember legyen, már az is nagyon szép, ha valaki ember tud lenni.”
(Albert Camus)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail-címet.

Menü