Kedves szülők, támogatóink!

Iskolánk alapítványa a Tanoda Jobbító Alapítvány, amely közhasznú szervezetként működik, ezúton kéri az Önök támogatását.

Az Alapítvány kiemelt céljának tartja, hogy a BGSZC Szent István Technikum és Kollégium diákjait tanulmányi ösztöndíjjal, a rászoruló tanulókat anyagilag is támogassa.  Idén a Kocsis emlékév záró rendezvényének adtunk otthont, ebből az alkalomból alapítványunk felelevenítette a Jó tanuló, jó sportoló díj pár évtizeddel ezelőtti hagyományát, és 2019-ben újra elismerő oklevéllel és kupával jutalmaztuk egy kiváló diákunkat. A pandémia okozta helyzetben több diákunk is fordult hozzánk egyszeri támogatás kérelmével, szerencsére mindenkinek tudtunk segíteni. Nehéz év áll előttünk, ha visszatérünk az iskola falai közé. Szeretnénk ezt újabb programokkal, a hagyományok továbbvitelével megkönnyíteni diákjainknak, oktatóinknak. Ehhez is kérjük az Önök segítségét!

Miért támogasson minket?

Bevételi forrásaink nagy része a személyi jövedelemadó 1%-nak felajánlásából származik.

Magánszemélyeken kívül cégek felajánlásait is szívesen fogadjuk!

Mit csinálunk?

Rászoruló diákjainknak egyszeri támogatással és rendkívüli segélyekkel próbálunk segíteni.
Cserediák programjainkat igény szerint támogatjuk anyagilag.
A tavaszi tanulótábor megszervezéséhez nyújtunk anyagi segítséget.
Az étkeztetést végző szervezet közreműködésével átvállaljuk a rászoruló gyermekek étkeztetésének költségeit.
Alapítványunk vásárolja meg minden évben a könyvtár működését biztosító Szirén szoftvert, valamint a szistvan.com domain név jogát.
Pályázatokat hirdetünk, az iskola 135. évét fotópályázat kiírásával ünnepeltük, az idei évben Petőfi 200! címmel versillusztrációs pályázatot indítottunk.
A következő tanévben már negyedszer fogjuk átadni az alapítvány által felelevenített és szponzorált Jó tanuló, jó sportoló díjat.

Kérjük, ha egyetért az alapítvány céljaival, támogassa az Alapítvány tevékenységét személyi jövedelemadója 1 %-ának átutalásával!

Bankszámlaszám: 10300002-20331922-70073285 MKB Bank

Adószámunk: 19638067-1-43

Cím: 1095 Budapest, Mester utca 56-58.

Email: info@tanodajobbito.hu

Honlap: tanodajobbito.hu

Facebook

Instagram

Tiktok

Youtube

 

Köszönettel:

Molnár Judit a kuratórium elnöke
Harmath Zsolt igazgató